[...]
Forside
[...]
Hvem er vi
[...]
Bremen Classic Motorshow
[...]
Techno Classica, Essen
[...]
Galleri
[...]
Kontakt os

 
[...] [...] [...] [...]
Nyhedsmail
Hvem er MotorRejser & VeteranRejser:MotorRejser, VeteranRejser og ClassicTour er en del af månedsmagasinet VeteranPosten.

Vi har arrangeret erhvervsrejser til hele Europa siden 1992, og siden 2004 næsten udelukkende indenfor "oldtimerområdet" til fabriksbesøg, museumsbesøg, udstillinger og til forskellige internationale træf samt ikke mindst til Goodwood Revival Meeting hvert år i Sydengland.

Gennem mange år har vi haft et særdeles godt samarbejde med Skave Turistfart, der har kørt adskillige tusinde kilometer for os i Europa, og som også er teknisk arrangør for vore rejser. registreret i Rejsegarantifonden nr. 2141. Alle busture foregår i luksusbusser med ekstra god benplads og alt hvad der hører til i topmoderne busser.

Når vi tager på "vingerne" er det altid med anerkendte luftfartsselskaber som man har tillid til som f.eks. SAS, Norwegian og British Airways, der er de foretrukne.

Fælles for alle vore rejser er, at der overnattes på gode mellemklassehoteller almindeligvis med halvpension og med indgangsbilletter til det vi skal se, ligesom de altid er incl. dansk samt udenlandsk moms, afgifter og naturligvis bidrag til Rejsegarantifonden. Således er der næsten altid tale om "alt inklusiv ture" så man på forhånd ved hvad rejsen kommer til at koste.

Fælles er også, at vore ture arrangeres i et afslappet tempo og i en atmosfære så det sociale aspekt kommer i højsædet - det er vigtigt for os.

Vi håber, at vi med vort rejseprogram tilfredsstiller alle der interesserer sig for klassiske-, veteranbiler og motorcykler, og ser frem til at byde dig velkommen på en af vore rejser.

Med venlig hilsen
Teamet bag MotorRejser
Steen Jørgensen

Powered by VeteranPosten

<<< MotorRejser ©2024
Søvejen 1, 6500 Vojens
Telefon 76 40 00 14 - CVR 31364558
Mail: info@motorrejser.dk
>>>