[...]
Forside
[...]
Hvem er vi
[...]
Bremen Classic Motorshow
[...]
Techno Classica, Essen
[...]
Galleri
[...]
Kontakt os

 
[...] [...] [...] [...]
Nyhedsmail
Ta' med til
Bremen Classic MotorShow

Fredag-lørdag den 2. - 3. februar 2024

Som årets første større arrangement og som mødested nr. 1 i Norden har Bremen Classic Motorshow fået en plads i hjerterne hos alle dem, der holder af klassiske køretøjer.

På grund af den enorme succes dette show har opnået er udstillingsarealet udvidet til 52.000 kvm i 8 haller.

BREMEN CLASSIC MOTORSHOW kombinerer salg, udstilling, stumpemarked og køretøjsbørs i et afbalanceret forhold. Hvad enten man er interesseret i biler, motorcykler, knallerter, traktorer eller lastbiler op til årgang 1984, i reservedele, litteratur eller beklædning.

Mere end 46.000 besøgende fra hele Europa lægger turen forbi Bremen for at opleve de godt 700 udstillere fra 15 lande der tilbyder en bred vifte af produkter til hele veteranbranchen spændende fra veteranbiler, veteranknallerter og motorcykler til veteranlastbiler og veterantraktorer og motorer.

Det er 17. gang vi igen i 2024 arrangerer en fællesrejse til dette enorme show med afrejse fredag 2. februar og med hjemkomst lørdag den 3. februar om aftenen.

Fra Jylland startes i Skave ved Holstebro kl. 12.00 med opsamlingssteder: Holstebro/Skave, Viborg, Randers v. motorvejen, Århus/Tilst, DTC-Vejle, Kolding og Rødekro.


Se billeder fra messen   Link til Bremen Classic MotorshowTuren gennemføres i top moderne luksusbus med bl.a. toilet, video, behagelige hvile- eller sovestole fra Skave Turistfart der også er teknisk udbyder med registreringsnummer 2141 i Rejsegarantifonden.

Turen udgår fra Holstebro, over Viborg, Randers, Århus og følger den jyske motorvej til et meget hyggeligt familieejet hotel lidt sydvest for Hamborg hvor vi overnatter og indtager et godt solidt aftensmåltid. Lørdag morgen går turen så de sidste kilometer til Bremen hvor der bliver en hel dag til at fordybe sig i herlighederne inden vi igen til aften forlader showet for at drage hjemad.


Prisen fra Jylland/Fyn: kr. 1250,-
Tillæg for enkeltværelse kr. 350,- (Der er pt. venteliste på enkeltværelser)

Tilmeld dig her
Sidste tilmeldingsfrist 29. december eller når vi har fuldt hus

Incl. i prisen er:
Bustransport til hotel i Tyskland
Hotelovernatning i dobb. værelse
Aftensmad fredag
Bustransport hotellet - BremenClassicMotorshow
Bustransport fra Bremen til Danmark
Moms, dansk og tyske afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden.

Du skal selv betale:
Drikkevarer i øvrigt
Indgangsbillet til Showet (Prisen kendes endnu ikke her okt.23)
…. Og hvad som du i øvrigt fortærer på turen

Ret til ændringer forbeholdes.
Powered by VeteranPosten

<<< MotorRejser ©2024
Søvejen 1, 6500 Vojens
Telefon 76 40 00 14 - CVR 31364558
Mail: info@motorrejser.dk
>>>